-.- -.- -.- -.-

NI

ni dissar mig , viskar o drar iväg utan mig , visar sms t varandra o garvar , lurar mig . skiter i mig , planerar saker utan mig o sedan frågar mig om jag ska komma typ samma dag , fasst ni har planerat de i typ 1 vecka :O Mår skit bara så att ni vet ! . bah för jag ska byta skolan om drygt 3 månader btd de inte att ni ska skita i mig reda nu men visst som ni vill ! Vet jag kanske inte btd ngt för er men iaf , säg d t mig istället för o bara göra så . snälla ,de blir enklare för mig .  NI vet vem ni är .

Ville bara berätta t folket hur jag mådde , o sry att jag betett mig konstig dom senaste veckorna/dagarna .

Kramaar / fatou


Orientering

Chaa bloggen!!
I tisdags så hade vi origentering, fast tränade bara in för tävlingen på torsdag!! Jag o Stephanie var tsm (asso gruppen) men iaf, vi skulle leta efter nummer 2 tror jag, sen gick vi in i skogen o det var en orm som sligra precis brevid oss ;o iioooww säger jag bara!! Jag o Stephanie skrek såklart xD för vi blev jävliggt äcklade :S Men iaf.... Det var 4st som kom villse xD (säger inte vilka de kanske inte vill det) hahaha!! men iaf, Jag, Fatou o Johannes o några till fick gå o leta efter de xD De var borta i 1timme o 20min ;o och vi fick leta efter de i 1timme, vi hitta inte de :S vi skrek deras namn o allt men ingen hörde... Men men jag vet varf , för de var FAN utanför kartan ;o herreeguudd!! Men sen såg vi en tant i skogen, vi frågade henne om hon hade sätt några elever.....Då sa hon att hon hörde bara de. Jag frågade henne vart någonstans, hon sa 8KM ner ått ;o HERREEGGUDD!!!
Men iaf till slut hittade vi de, lr rätt sagt min lärare. Hoppas de intekmr bort på torsdagen :P<33


Pusshej// Liz

Stan

Chaaa bloggen !!
Idag var man nere i stan med Melissa, jag köpte lite saker som jag behövde :D Sen kom man hem har fan ont i huvudet,tanden :S :/ , örat o foten (den har blivit tjock, från matchen :S). Men iaf kom hem satt vid datan lite sen sov jag xD. Förästen Barca vann med 4-1 igår !! :D THE KINGS ;)<3333.


Kmr bombas snarttt ;(, aja ska sovaingen. Byebye// Liz<33

Chaa!!

Chaa bloggen!!
Är hos Melissa just nu o chillar xD pallar inte skriva mer :D:D

Byebye//Liizih


Vi vann !! :D<33333333333

Chaa bloggen!!
Som det står i överskriften så vann vi vår match idag mot Hargs BK ;)<33 fett nice match asso :D..... Hela jag var gega (stavning) jag ramla 1000 ggr xD förs när jag ramla blev det inten frispark men andra gången jag ramla som FAN då fick jag frispart..... Men även om jag ramla som FAN gick jag upp igen ;'')<33 ni förstår jag är stark :P hahah ;) Nää men ändå matchen var skit bra... Vi vann med 4-3 ;) jag gjorde 1mål ;) och det kom på krysset :D fett nice juhh <333 Alla sa att jag var SKIT bra idag :D:D (skryter inte xD)<333 *hihi* jag ramlade fett många ggr typ hela min vänstra lår är riven :( :P. Jag skulle göra nästan 2mål till men båda kom på stolpen :/ en med vänster o den andra med höger :D<33

Aja är iaf glad :D:D:D, pallar inte skriva mer// Lizz<333

RSS 2.0